Vebego Cruciale Schakels (3)

Maak kennis met de Cruciale schakels van Vebego Cleaning Services

Vebego Cleaning Services gelooft in meedoen mogelijk maken. Mensen vertrouwen geven. Want als ze dat vertrouwen voelen, krijg je iets bijzonders terug. Onze schoonmakers zijn de cruciale schakels die ervoor zorgen dat we altijd de hoogste standaard van schoon kunnen garanderen. Ontdek de kracht van onze cruciale schakels.

Lees meer
Header Niels

Dit is Niels, medeverantwoordelijk voor glimmende ramen van meer dan 150 panden

Maak kennis met Niels, een van de drijvende krachten achter de glimmende ramen van meer dan 150 panden door heel Nederland. Met een achtergrond in de horeca had Niels nooit gedacht dat hij ooit glazenwasser zou worden. Toch maakte hij twee jaar geleden, via een collega, de overstap naar Vebego, en daar heeft hij geen moment spijt van gehad. 

Een man van actie!

Niels leerde al vroeg om op eigen benen te staan. Op 16-jarige leeftijd verliet hij zijn ouderlijk huis en verhuisde naar Apeldoorn. Nu, op 23-jarige leeftijd, heeft hij niet alleen een vaste plek voor zichzelf, maar ook een vaste baan bij Vebego. Deze zekerheid geeft hem de vrijheid om zijn passie voor motorcross te volgen, een hobby die hij altijd al wilde doen maar eerder niet kon.

Altijd met een glimlach

Wat hem zo aanspreekt in zijn werk? "Dat ik op zoveel verschillende plekken kom," zegt hij meteen. "Ik zie dingen die anderen nooit zouden zien." Zijn werk gaat verder dan alleen ramen lappen; hij voert ook specialistische reiniging uit. Soms komt hij op locaties waar je normaal gesproken niet snel zou komen, zoals toen hij in de gevangenis van Lelystad werkte. Met zijn humor en nuchtere instelling zorgt hij daarbij altijd voor een goede sfeer en dat er wat te lachen valt, ongeacht de omstandigheden. 

Shoot (2)

Geen uitdaging te gek

Niels is niet bang om ook de vieze klusjes aan te pakken. Zo vertelt hij over een schoonmaakbeurt in een trappenhuis waar zwervers overnachten, waarbij hij zelfs de uitwerpselen moest opruimen. "Het is niet mijn favoriete taak, maar iemand moet het doen," zegt hij nuchter. Deze verantwoordelijkheidszin is precies wat hem een cruciale schakel maakt!  

Onze cruciale schakel

Binnenkort zal Niels te zien zijn als een van de 'Cruciale Schakels' op billboards door het hele land. Hij mag dan bescheiden zijn, maar hij kan niet ontkennen dat het stiekem wel heel gaaf is om straks langs de snelweg zijn eigen foto te zien.

Met meer dan 150 panden op zijn naam en de juiste werkethiek, is Niels een echte cruciale schakel bij Vebego. Zijn ambitie? Ooit voorwerker worden, maar voorlopig blijft hij lekker doorgaan met waar die al mee bezig was en dan komt de rest vanzelf.

Meer nieuws

Ontwerp Zonder Titel (7)
werken bij vebego, over vebego

Dit is Ruben, medeverantwoordelijk voor 1,5 miljoen voedingsrepen per dag

12-09-2024
2 min.
Dit is Ruben, medeverantwoordelijk voor 1,5 miljoen voedingsrepen per dag
Ontwerp Zonder Titel (2)
over vebego, werken bij vebego

Dit is Amber, medeverantwoordelijk voor de schoonmaak van 9 kantoorpanden samen met een team van 25 medewerkers

12-09-2024
2 min.
Dit is Amber, medeverantwoordelijk voor de schoonmaak van 9 kantoorpanden samen met een team van 25 medewerkers
Studiobeeld Cruciale Schakels
over vebego, werken bij vebego

Onze cruciale schakels, onze trots

12-09-2024
2 min.
Onze cruciale schakels, onze trots