Vebego Cruciale Schakels (3)

Maak kennis met de Cruciale schakels van Vebego Cleaning Services

Vebego Cleaning Services gelooft in meedoen mogelijk maken. Mensen vertrouwen geven. Want als ze dat vertrouwen voelen, krijg je iets bijzonders terug. Onze schoonmakers zijn de cruciale schakels die ervoor zorgen dat we altijd de hoogste standaard van schoon kunnen garanderen. Ontdek de kracht van onze cruciale schakels.

Lees meer
Ruben Cruciale Schakel In De Voedingsmiddelenindustrie

Dit is Ruben, medeverantwoordelijk voor 1,5 miljoen voedingsrepen per dag

Dit is Ruben. Hij doet, samen met zijn team, belangrijk werk door het schoonhouden van de vier productielocaties van EMPWR in Leerdam. Wij geloven in Ruben. Door zijn werk kunnen sporters en gezondheidsbewuste consumenten vertrouwen op goede en veilige producten.

De cruciale rol van Ruben

Bij EMPWR is een schone productieomgeving noodzakelijk voor het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van hun voedingsrepen. Ruben speelt hier, als voorwerker van het schoonmaakteam, een sleutelrol. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van hygiëneprotocollen, zorgt hij ervoor dat elke hoek van de productiefaciliteit vlekkeloos blijft. Door zijn toewijding aan een schone werkomgeving kan onze klant veilig en efficiënt de beste voedingsrepen produceren: 1,5 miljoen voedingsrepen per dag!

Protocollen en Reiniging: De basis van het schoonmaakvak

Ruben is een efficiënte en ervaren voorwerker. Met zijn 11 jaar ervaring weet hij precies wat er volgens de protocollen voor het (industrieel)schoonmaakwerk op de diverse productielocaties wordt verwacht.

 

Hij werkt samen met een team collega’s en kan altijd terugvallen op zijn teamleider Stef. Ruben voert, als de verbindende spin in het web, de hele dag checks uit op de verschillende locaties. Daardoor weet hij altijd direct waar bijgeschakeld moet worden.

Voedingsmiddelen Industrie 1 (1)

Instructies in elke taal

Per dag zijn er zo’n 15 collega’s aan de slag. Collega’s met diverse nationaliteiten en achtergronden. Waar mogelijk, besteedt Ruben het werk uit aan collega’s binnen het team. Dat hij naast een schoonmaakexpertise ook over een talenknobbel bezit, komt daarbij goed uit. Want zo kan hij collega’s direct instrueren in het Armeens, Russisch, Pools of Bulgaars. Dit zorgt ervoor dat iedereen goed bezig blijft.

Gecertificeerd en getraind

Als er volgens het protocol specifieke papieren of certificaten nodig zijn, pakt Ruben het werk zelf op. Dankzij zijn uitgebreide training en het feit dat hij alle benodigde papieren heeft, mag hij met alle industriële machines en schoonmaakmiddelen werken. Hij voert zijn werk nauwkeurig en volgens de geldende richtlijnen uit. Hierdoor blijven de kwaliteit en veiligheid van de productie altijd gewaarborgd en voldoen deze aan de hoge eisen die gelden binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Hechte band, groot succes

Samen met zijn collega’s vormt Ruben een hecht team dat als een goed geoliede machine samenwerkt. Er wordt naar elkaar geluisterd en feedback wordt omgezet in actie. Ook staan collega’s voor elkaar klaar om in te vallen wanneer dat nodig is, dat is binnen Ruben’s team een vanzelfsprekendheid. Deze teamgeest zorgt ervoor dat de productieomgeving niet alleen schoon en veilig blijft, maar ook dat er een positieve en ondersteunende werksfeer heerst. Samen zorgen ze ervoor dat de hoge hygiënestandaarden altijd worden nageleefd. Zo dragen onze collega’s van Vebego Cleaning Services bij aan het succes van een succesvol productiebedrijf binnen de voedingsmiddelenindustrie.

VEBEGO Food Selectie 41

Meer nieuws

Ontwerp Zonder Titel (6)
over vebego, werken bij vebego

Dit is Niels, medeverantwoordelijk voor glimmende ramen van meer dan 150 panden

12-09-2024
2 min.
Dit is Niels, medeverantwoordelijk voor glimmende ramen van meer dan 150 panden
Ontwerp Zonder Titel (2)
over vebego, werken bij vebego

Dit is Amber, medeverantwoordelijk voor de schoonmaak van 9 kantoorpanden samen met een team van 25 medewerkers

12-09-2024
2 min.
Dit is Amber, medeverantwoordelijk voor de schoonmaak van 9 kantoorpanden samen met een team van 25 medewerkers
Studiobeeld Cruciale Schakels
over vebego, werken bij vebego

Onze cruciale schakels, onze trots

12-09-2024
2 min.
Onze cruciale schakels, onze trots