Vebego Cruciale Schakels (3)

Maak kennis met de cruciale schakels van Vebego Cleaning Services

Vebego Cleaning Services gelooft in meedoen mogelijk maken. Mensen vertrouwen geven. Want als ze dat vertrouwen voelen, krijg je iets bijzonders terug. Onze schoonmakers zijn de cruciale schakels die ervoor zorgen dat we altijd de hoogste standaard van schoon kunnen garanderen. Ontdek de kracht van onze cruciale schakels.

Lees meer
Kissi Cruciale Schakel Ahoy

Dit is Kissi, medeverantwoordelijk voor 90.000 m² gastvrije ontvangst in Rotterdam Ahoy

Onze collega Kissi zorgt er, samen met zijn collega’s, voor dat Rotterdam Ahoy altijd schoon en netjes blijft. Het team bestaat regelmatig uit zo’n 100 schoonmakers, want deze veelzijdige evenementenlocatie biedt alles wat je maar kunt bedenken: van sportevenementen en festivals tot concerten, congressen en vergaderingen. Kissi werkt inmiddels al bijna 14 jaar als schoonmaker bij Ahoy. Hij staat bekend om zijn harde werk, positieve uitstraling en oprechte, gulle lach. Mede dankzij zijn inzet kunnen bezoekers genieten van een onvergetelijke eventervaring.

Van Gambia naar Ahoy

In 2010 verhuist Kissi vanuit Gambia naar Nederland. Een jaar later begint hij als schoonmaker bij Rotterdam Ahoy. Geen dag is hetzelfde binnen deze bruisende eventlocatie waar hij nog altijd met veel plezier en toewijding werkt. Tijdens de dagstart hoort Kissi van zijn teamleiders waar hij in dit enorme evenementencomplex aan de slag mag en welke taken hij die dag heeft. Of het nu gaat om het legen van prullenbakken, het schoonmaken van tribunes, het opruimen van ‘puin’ na de op- of afbouw van een beurs, het verwerken van afval met een perscontainer of het schoonmaken van vloeren – Kissi en zijn collega’s pakken alles aan.

Specialist in standby schoonmaak

Kissi’s specialiteit binnen Ahoy is de ‘standby’ dienst. Ahoy streeft naar een nette en gastvrije sfeer tijdens al haar evenementen, en Kissi zorgt er tijdens zijn standby diensten proactief voor dat bezoekers geen rommel of vuil tegenkomen. Hij controleert tijdens events nauwkeurig of er ergens extra schoonmaak nodig is. Indien dat zo is, pakt hij dit direct op.

 

Of het nu gaat om het schrobben van een vloer waar veel bier is gemorst, snel ter plaatse zijn bij een EHBO-melding om bloed of braaksel op te ruimen, of het verwijderen van afval – Kissi zorgt dat het gebeurt. Ook staat hij vaak bij de ingang bij de start van evenementen. Het publiek ziet hem dan actief bezig, altijd met zijn gulle lach, om ervoor te zorgen dat de entree er representatief uitziet. “Rommel is ongewenst,” vertelt hij, “want de entree is ons eerste visitekaartje.”

Kissi ABN AMRO OPEN Rotterdam Ahoy op center court_3

Gastvrij en flexibel

Door Kissi’s gastvrije blik, zijn dienstverlenende houding en zijn uitgebreide locatiekennis is hij een geweldige collega voor de standby dienst. Hij wijst bezoekers zorgvuldig de weg, beantwoordt graag vragen en pakt schoonmaakwerk direct op als dat nodig is. Enthousiast vertelt Kissi: “We werken hand in hand met de mensen van Ahoy. We zorgen er samen voor dat bezoekers een geweldige ervaring hebben.”

 

Op basis van de drukke Ahoy-events-agenda worden Kissi en zijn collega’s ingepland. Schoonmaakwerk gaat regelmatig dag en nacht door. “Je moet flexibel zijn voor dit werk, want soms werken we ook 's nachts om alles op tijd af te krijgen,” zegt Kissi met een glimlach. “Als het druk is, kan dat niet anders, dat hoort erbij.”

Harmonieus samenwerken

Volgens Kissi bereik je samen het beste resultaat als je je prettig voelt op je werk. Dan kun je je volledig concentreren op je taken. Hij werkt zelf al jarenlang met veel plezier bij Ahoy en noemt zijn collega’s van Vebego en Ahoy ‘zijn familie’. Hij voelt zich welkom en gewaardeerd en weet dat hij op zijn teamleden kan rekenen, in goede en slechte tijden.

 

Misschien is Kissi daarom wel zo’n fan van Bob Marley. Regelmatig hoor je hem “We’re jamming” zingen terwijl hij met zijn schoonmaakspullen door een van de hallen gaat. Voor ons is Kissi daarom niet alleen een cruciale schakel in het schoonhouden van Ahoy, maar ook in het bijdragen aan de positieve werksfeer op deze fantastische locatie!

Meer nieuws

Ontwerp Zonder Titel (2)
over vebego, werken bij vebego

Dit is Amber, medeverantwoordelijk voor de schoonmaak van 9 kantoorpanden samen met een team van 25 medewerkers

2 min.
Dit is Amber, medeverantwoordelijk voor de schoonmaak van 9 kantoorpanden samen met een team van 25 medewerkers
Ontwerp Zonder Titel (7)
werken bij vebego, over vebego

Dit is Ruben, medeverantwoordelijk voor 1,5 miljoen voedingsrepen per dag

2 min.
Dit is Ruben, medeverantwoordelijk voor 1,5 miljoen voedingsrepen per dag
Ontwerp Zonder Titel (6)
over vebego, werken bij vebego

Dit is Niels, medeverantwoordelijk voor glimmende ramen van meer dan 150 panden

2 min.
Dit is Niels, medeverantwoordelijk voor glimmende ramen van meer dan 150 panden