Vebego Cruciale Schakels (3)

Maak kennis met de Cruciale schakels van Vebego Cleaning Services

Vebego Cleaning Services gelooft in meedoen mogelijk maken. Mensen vertrouwen geven. Want als ze dat vertrouwen voelen, krijg je iets bijzonders terug. Onze schoonmakers zijn de cruciale schakels die ervoor zorgen dat we altijd de hoogste standaard van schoon kunnen garanderen. Ontdek de kracht van onze cruciale schakels.

Lees meer
Header Amber (1)

Dit is Amber, medeverantwoordelijk voor de schoonmaak van 9 kantoorpanden samen met een team van 25 medewerkers

Bij Vebego staan mensen centraal, en dat betekent voor Amber, teamcoach bij Vebego Cleaning Services, veel meer dan alleen woorden. Haar verhaal is er één van veerkracht, persoonlijke groei en een oprechte liefde voor haar werk en de mensen met wie ze samenwerkt. Na een lastige periode waarin ze zichzelf opnieuw moest vinden, kwam Amber sterker dan ooit terug. Dankzij de steun en het vertrouwen van haar leidinggevende ontdekte ze hoeveel ze waard is. Nu wil ze diezelfde steun doorgeven aan anderen, hen inspireren om het beste uit zichzelf te halen en samen een sterk, hecht team te vormen.

Passie voor mensen

In drie jaar tijd heeft Amber zich bij Vebego ontwikkeld van schoonmaker tot teamcoach, verantwoordelijk voor meerdere panden en een team van 25 medewerkers. Haar dagen beginnen vroeg en zijn gevuld met het ondersteunen van haar team en het bewaken van de kwaliteit. Maar voor Amber gaat haar rol verder dan alleen de dagelijkse taken. 

 

''Wat ik het leukste vind aan mijn werk is het contact met mensen," vertelt Amber. "Ik wil dat mijn teamleden weten dat ze op mij kunnen rekenen, dat ik er voor hen ben. Het geeft me voldoening om ervoor te zorgen dat iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt, net zoals ik dat zelf heb ervaren." 

Samen groeien als één grote paarse familie

Amber is voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen. Toen haar taken niet langer uitdagend genoeg waren, vroeg ze om meer verantwoordelijkheden. Nu beheert ze meerdere panden en een groter team, maar haar ambities reiken verder. "Binnen vijf jaar zie ik mezelf als objectleider, of misschien zelfs nog hoger. Maar wat ik ook doe, ik wil altijd betrokken blijven bij het team." Zoals ze het zelf mooi verwoordt: "Samen groeien, als één grote paarse familie." 

Amber (1)

Een stralende superster

Amber’s enthousiasme om een van de gezichten van de campagne te zijn, was direct voelbaar. "Ik zie mezelf al helemaal als de nieuwe Vebego-superster!" lacht ze. 

Amber is zonder twijfel een van onze cruciale schakels. Ze laat zien dat met de juiste instelling en ondersteuning elke uitdaging overwonnen kan worden. Met haar verhaal hoopt ze anderen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen, omdat "groei en succes mogelijk is voor iedereen die bereid is om die kans te grijpen." 

Meer nieuws

Ontwerp Zonder Titel (7)
werken bij vebego, over vebego

Dit is Ruben, medeverantwoordelijk voor 1,5 miljoen voedingsrepen per dag

12-09-2024
2 min.
Dit is Ruben, medeverantwoordelijk voor 1,5 miljoen voedingsrepen per dag
Ontwerp Zonder Titel (6)
over vebego, werken bij vebego

Dit is Niels, medeverantwoordelijk voor glimmende ramen van meer dan 150 panden

12-09-2024
2 min.
Dit is Niels, medeverantwoordelijk voor glimmende ramen van meer dan 150 panden
Studiobeeld Cruciale Schakels
over vebego, werken bij vebego

Onze cruciale schakels, onze trots

12-09-2024
2 min.
Onze cruciale schakels, onze trots