Vebego Cruciale Schakels (3)

Maak kennis met de Cruciale schakels van Vebego Cleaning Services

Vebego Cleaning Services gelooft in meedoen mogelijk maken. Mensen vertrouwen geven. Want als ze dat vertrouwen voelen, krijg je iets bijzonders terug. Onze schoonmakers zijn de cruciale schakels die ervoor zorgen dat we altijd de hoogste standaard van schoon kunnen garanderen. Ontdek de kracht van onze cruciale schakels.

Lees meer
Aanpakker Vebego Cleaning Services

Vijf Limburgse gemeenten kiezen overtuigend voor 'Aanpakkers'

Vebego Cleaning Services wint de aanbesteding van vijf gemeenten in Limburg. Voor het schoonmaken van hun gemeentelijke gebouwen kiezen Landgraaf, Heerlen, Sittard-Geleen, Meerssen en Maastricht ervoor dat niet 30 maar 50 procent van de schoonmakers bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor zijn onze ruim tachtig collega's vanaf 1 september weer voor ruim vier jaar verzekerd van werk.

Aanpakkers die willen werken

Bij Vebego Cleaning Services spreken we liever niet van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Wij staan voor een maatschappij waarin iedereen die dat wil mee kan doen. Dit doen we door het creëren van betekenisvolle banen voor iedereen die kan en wil werken. Daarom spreken we niet van 'mensen met afstand tot de arbeidsmarkt' maar over 'Aanpakkers'. 

 

Soms hebben Aanpakkers een extra steuntje in de rug nodig. Dit kan komen door bijvoorbeeld een taalachterstand, autisme, of het terugkomen na een burn-out. Vebego helpt deze groep door intensieve begeleiding, trainingen en cursussen aan te bieden, zodat ze uiteindelijk zelfstandig kunnen werken.

 

Maurice Frijns, directeur Vebego Participatie, noemt het 'lovenswaardig en uitzonderlijk' dat de Limburgse gemeenten kiezen voor een sociale aanbesteding, waarbij de helft bestaat uit mensen die moeite hebben met het vinden van werk.

Schoonmaker Aan Het Werk Bij Gemeente Heerlen 3 Participatie

Meer nieuws

Judy, Paulina En Team
participatie, mvo

Iedereen een rol van betekenis bij Vebego Participatie

5 min.
Iedereen een rol van betekenis bij Vebego Participatie
Sven Bloem Vebego Participatie.Png
participatie

Vebego Participatie maakt meedoen meer en meer mogelijk

2 min.
Vebego Participatie maakt meedoen meer en meer mogelijk
Participatielandgraaf
participatie, mvo

Samen voor een inclusieve arbeidsmarkt met Participatie@Work!

1 min.
Samen voor een inclusieve arbeidsmarkt met Participatie@Work!