Vebego Cruciale Schakels (3)

Maak kennis met de Cruciale schakels van Vebego Cleaning Services

Vebego Cleaning Services gelooft in meedoen mogelijk maken. Mensen vertrouwen geven. Want als ze dat vertrouwen voelen, krijg je iets bijzonders terug. Onze schoonmakers zijn de cruciale schakels die ervoor zorgen dat we altijd de hoogste standaard van schoon kunnen garanderen. Ontdek de kracht van onze cruciale schakels.

Lees meer
Crucicale Schakels Making Off

Onze cruciale schakels, onze trots

Op 16 september starten we de campagne ‘cruciale schakels’ waarin onze schoonmaakcollega’s centraal staan. Voorafgaand aan deze campagne is er, samen met onderzoeksbureau Markteffect, een onderzoek uitgevoerd onder 1.008 werkenden in Nederland.

Schoonmaakwerk onmisbaar voor onze samenleving

We zijn blij dat het onderzoek bevestigt wat we al vermoedden: mensen hechten veel waarde aan een schone werkplek, en schoonmaakwerk is onmisbaar voor onze samenleving.

 

Bijna acht op de tien werkende Nederlanders beschouwt schoonmakers als waardevolle collega’s. Toch kent slechts 53 procent de schoonmaker van zijn werkplek bij naam. Werknemers gaven aan dat een schone werkomgeving hun productiviteit positief beïnvloedt. Ruim de helft (53 procent) van de werkenden geeft wel aan dat de schoonmaakwerkzaamheden het liefst buiten werktijd moeten gebeuren.

 

Op de vraag welke plek op het werk het meest belangrijk is om schoon en opgeruimd te hebben, antwoordt 72 procent dat dit de toiletten zijn. De eigen werkplek was voor slechts 15 procent van de respondenten het belangrijkste, gevolgd door de keuken en kantine met 9 procent. 

 

Ruim de helft van de respondenten gaf aan een andere baan te zoeken als de werkomgeving vies en niet opgeruimd is. Onze 8000 schoonmaakcollega’s zijn dus met recht cruciale schakels. Stel je eens voor dat er niet werd schoongemaakt!

De kracht van vertrouwen

Onze schoonmakers zijn de drijvende kracht achter het succes van Vebego Cleaning Services. Ze zijn betrokken, verantwoordelijk en geïntegreerd in de dagelijkse activiteiten van onze klanten. We beschouwen hen niet alleen als werknemers, maar als onmisbare partners die bijdragen aan een schone en veilige omgeving voor iedereen. Hun werk gaat verder dan oppervlakkige netheid; ze zorgen voor hygiëne, comfort en een aangename werkomgeving.

 

In de campagne ‘cruciale schakels’ delen we daarom verhalen van onze collega’s. Deze verhalen laten zien hoe schoonmakers onmisbaar zijn binnen onze maatschappij.

Onze collega's in de hoofdrol

Het resultaat zijn oprechte verhalen over de cruciale rol van schoonmakers in onze maatschappij. Schoonmaakwerk is essentieel voor een schone en veilige omgeving. Onze schoonmakers nemen hun verantwoordelijkheid serieus en voelen zich verbonden met onze klanten. Dankzij hen kunnen we de garantie op écht schoon geven.

 

Met de campagne ‘cruciale schakels’ laat Vebego Cleaning Services zien hoe belangrijk schoonmakers zijn voor onze samenleving. Ze zijn de onmisbare krachten achter een prettige werkomgeving. Daarom zetten we onze collega’s in de spotlight en geven we ze de waardering die ze verdienen.

 

De komende maanden schitteren onze collega’s op billboards langs snelwegen, paginagroot in het Financieel Dagblad en hoor je ze op de landelijke radio. 

 

Aanstaande maandag 16 september gaat de campagne live. Mis het niet!

CS Studio 3
CS Studio 2
CS Studio 4
CS Studio 5

Meer nieuws

Ontwerp Zonder Titel (7)
werken bij vebego, over vebego

Dit is Ruben, medeverantwoordelijk voor 1,5 miljoen voedingsrepen per dag

12-09-2024
2 min.
Dit is Ruben, medeverantwoordelijk voor 1,5 miljoen voedingsrepen per dag
Ontwerp Zonder Titel (6)
over vebego, werken bij vebego

Dit is Niels, medeverantwoordelijk voor glimmende ramen van meer dan 150 panden

12-09-2024
2 min.
Dit is Niels, medeverantwoordelijk voor glimmende ramen van meer dan 150 panden
Ontwerp Zonder Titel (2)
over vebego, werken bij vebego

Dit is Amber, medeverantwoordelijk voor de schoonmaak van 9 kantoorpanden samen met een team van 25 medewerkers

12-09-2024
2 min.
Dit is Amber, medeverantwoordelijk voor de schoonmaak van 9 kantoorpanden samen met een team van 25 medewerkers