Meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk te helpen, dat is waar wij voor staan en gaan. Dit doen we door in onze eigen organisatie werkplekken te faciliteren.
Daarnaast stimuleren wij ook onze ketenpartners om socialer te ondernemen. Wij kiezen er bewust voor om samen te werken met SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Want als meer organisaties sociaal ondernemen, groeien we met elkaar naar een inclusievere samenleving toe.
Sinds 2022 hebben we met trots het PSO trede 3-certificaat behaald, wat onze toewijding aan sociaal ondernemen en inclusiviteit bevestigt. Dit certificaat is niet alleen een erkenning van onze inspanningen, maar ook een stimulans om door te blijven gaan op ons pad naar sociale vooruitgang. Bij Vebego Facility Solutions geloven we dat het behalen van trede 3 niet alleen een mijlpaal is, maar ook een kans om positieve verandering te stimuleren, zowel binnen onze organisatie als in de bredere samenleving.
We blijven ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige facilitaire oplossingen die efficiënt en effectief zijn, en tegelijkertijd sociale inclusie bevorderen. Ons streven naar inclusiviteit blijft de drijvende kracht achter alles wat we doen, en we kijken ernaar uit om onze impact verder te vergroten terwijl we blijven groeien en evolueren in de toekomst.
PSO is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meetbaar en zichtbaar maakt. TNO en PSO-Nederland hebben in nauwe samenwerking met de markt, de PSO volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten vanaf 2010 (door)ontwikkeld. De PSO is inmiddels uitgegroeid tot de landelijke norm voor sociaal ondernemen.
Vebego Facility Solutions heeft voor een nieuwe termijn van twee jaar erkenning gekregen voor de status van Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Sinds 2022 is Vebego Facility Solutions al PSO trede 3 gecertificeerd. Deze trede wordt toegekend aan bedrijven die ten opzichte van identieke bedrijven koploper zijn in sociaal ondernemen. Bij de audit wordt gekeken naar de directe en de indirecte sociale bijdrage.