Direct vrijblijvend facilitair advies?
Ondertekening Contract Rabobank VFS Crop 5

Rabobank tekent nieuw contract met Vebego Facility Solutions

Rabobank en Vebego Facility Solutions hebben dinsdagavond 27 augustus op het hoofdkantoor van Rabobank aan de Croeselaan in Utrecht hun nieuwe contract ondertekend. Partijen zetten daarmee hun bestaande langdurige samenwerking voort en breiden deze verder uit. Vebego verzorgt vanaf 1 januari 2025 de facilitaire dienstverlening in alle vestigingen van Rabobank in Nederland. Het contract is gericht op een langdurige samenwerking.

Een coöperatief partnership

Als Nederlands grootste familiebedrijf actief in facility management heeft Vebego Facility Solutions al meer dan 17 jaar ervaring in de samenwerking met Rabobank. In die periode is er een volwaardig partnership opgebouwd op basis van vertrouwen en transparantie: een stevig fundament voor de voortzetting en uitbreiding van de samenwerking. Dit nieuwe contract gaat nog een stap verder. Naast het dagelijks zorgen voor een schone, duurzame en veilige werkomgeving gaat Vebego door slim samen te werken direct een bijdrage leveren aan de missie van de Rabobank: ‘Growing a better world together.’

 

 

Albert van der Meulen, Algemeen Directeur Vebego Facility Solutions:

 

“Rabobank is een prachtig bedrijf en ik ben ontzettend trots dat wij onze dienstverlening mogen voortzetten en zelfs uitbreiden. Een groot compliment voor mijn collega’s die al jarenlang voor Rabobank werken. Want mede dankzij hun inzet is deze opdracht aan ons gegund.”

 

 

Samen kom je verder

Een belangrijk aspect van dit nieuwe contract is dat ook Vebego Cleaning Services, Vebego Groen en Vebego Participatie, zusterbedrijven binnen de Vebego-familie, diensten gaan verrichten voor Rabobank. Door de krachten van het familiebedrijf te bundelen, kan Vebego meer impact maken: Meaningful jobs. Great work. Better world.

 

 

Op de foto van links naar rechts:  John Verkuijlen, Manager Facilitaire Services Rabobank, Angelique Suijkerbuijk, Directeur Facilities Rabobank, Albert van der Meulen, Algemeen Directeur Vebego Facility Solutions, Sander Blom, Business Development Directeur Vebego Facility Solutions

Meer nieuws

MIS7297 Edit

Nieuwe samenwerking met Energie Beheer Nederland gestart op 1 september

04-09-2024
1 min.
Nieuwe samenwerking met Energie Beheer Nederland gestart op 1 september
Poonawalla Science Park

Poonawalla Science Park kiest vol vertrouwen voor Vebego Facility Solutions

24-07-2024
1 min.
Poonawalla Science Park kiest vol vertrouwen voor Vebego Facility Solutions
Foto Nieuwsbericht

Eerste stap voor uitbreiding campus International School Eindhoven (ISE) gezet

25-06-2024
1 min.
Eerste stap voor uitbreiding campus International School Eindhoven (ISE) gezet