Direct vrijblijvend facilitair advies?
Poonawalla Science Park

Poonawalla Science Park kiest vol vertrouwen voor Vebego Facility Solutions

Poonawalla Science Park B.V. (hierna: PSP) is eigenaar en beheerder van Utrecht Science Park Bilthoven. Op deze campus werken kennisinstellingen, onderzoeksinstituten en bedrijven intensief samen om nieuwe oplossingen te vinden voor een langer en gezonder leven, nu en in de toekomst.

Een unieke omgeving

Omdat veel van de organisaties op het Science Park zich bezighouden met bio- en medische technologie, bevatten de gebouwen naast kantoren ook veel laboratoria en cleanrooms. Voor dit soort ruimten gelden vergaande kwaliteits- en veiligheidseisen. Vebego zorgt er als Managing Agent in deze unieke omgeving voor dat de facilitaire dienstverlening op hoog niveau wordt ingezet.  

 

Rob Stevers, Site Director PSP:
“Na een bezoek aan HTC Eindhoven waren we overtuigd: Door de kennis over het aansturen van hard services middels Managing Agent is Vebego Facility Solutions de juiste partij voor ons. Met hun ondersteuning kunnen we onze huurders op Utrecht Science Bilthoven continuïteit van bedrijfsprocessen en hoogwaardige facilitaire diensten blijven bieden”.

 

Een samenwerking geënt op kwaliteit

PSP koos vol overtuiging voor Vebego Facility Solutions. Vebego’s uitgebreide ervaring met campus management en de combinatie tussen hard- en soft services facility management gaven daarbij de doorslag. Partijen tekenden medio juni een overeenkomst en de dienstverlening is inmiddels gestart.

 

Het on-site team van Vebego helpt de terreineigenaar de facilitaire organisatie op Utrecht Science Park Bilthoven verder te professionaliseren en hun toekomstplannen te realiseren. Een samenwerking die geënt is op een hoog kwaliteitsniveau van dienstverlening.

Meer nieuws

Ondertekening Contract Rabobank VFS Crop 5

Rabobank tekent nieuw contract met Vebego Facility Solutions

05-09-2024
1 min.
Rabobank tekent nieuw contract met Vebego Facility Solutions
MIS7297 Edit

Nieuwe samenwerking met Energie Beheer Nederland gestart op 1 september

04-09-2024
1 min.
Nieuwe samenwerking met Energie Beheer Nederland gestart op 1 september
Foto Nieuwsbericht

Eerste stap voor uitbreiding campus International School Eindhoven (ISE) gezet

25-06-2024
1 min.
Eerste stap voor uitbreiding campus International School Eindhoven (ISE) gezet