Vebego Cruciale Schakels (3)

Maak kennis met de cruciale schakels van Vebego Cleaning Services

Vebego Cleaning Services gelooft in meedoen mogelijk maken. Mensen vertrouwen geven. Want als ze dat vertrouwen voelen, krijg je iets bijzonders terug. Onze schoonmakers zijn de cruciale schakels die ervoor zorgen dat we altijd de hoogste standaard van schoon kunnen garanderen. Ontdek de kracht van onze cruciale schakels.

Lees meer
Aanpakker Die Zwaait Naar Collega

Een samenleving met een rol van betekenis voor iedereen

Bij Vebego geloven we in een samenleving waarin iedereen een rol van betekenis heeft, zowel op de arbeidsmarkt als daarbuiten. Daarom streven we ernaar de grootste sociale ondernemer van Nederland te worden in facilitaire dienstverlening. Samen bouwen we aan een inclusieve toekomst waarin we meedoen mogelijk maken voor iedereen!

Vebego Participatie

Als familiebedrijf zijn we de grootste werkgever voor aanpakkers, want zo noemen we onze collega's met afstand tot de arbeidsmarkt. Vebego Participatie, het dochterbedrijf van Vebego, is specialist in het integreren van aanpakkers in de maatschappij. 

 

Ieder jaar creëren we minimaal 50 extra werkplekken voor aanpakkers. Dit doen we binnen ons eigen bedrijf, maar ook bij onze zusterbedrijven en opdrachtgevers met een SROI-doelstelling. Samen zoeken wij meer en meer de samenwerking op met gemeentes, het UWV, werkgeversservicepunten én onze 2.500 klanten om iedereen aan een baan te helpen.

 

Het doel is dat een derde van ons personeelsbestand - nu bestaande uit 8.000 medewerkers – op termijn uit aanpakkers bestaat. Momenteel bestaat 15% van ons personeelsbestand uit aanpakkers. Dit willen we in 2025 verdubbelen.

Het verhaal van aanpakker Arthur

Arthur is een van de vele aanpakkers die via Vebego Participatie een kans kreeg op de arbeidsmarkt. Zijn verhaal, opgetekend door WSP Groot-Amsterdam, laat zien hoe doorzettingsvermogen en de juiste ondersteuning leiden tot een succesvolle integratie in de maatschappij.

 

Gezellig, altijd op tijd en nooit ziek.

Lees over Arthur’s inspirerende reis en ontdek hoe hij zijn plek vond binnen het team van Vebego Cleaning Services. 

Lees Arthur's verhaal
Beeld Vebego Arthur 2 Low Res 490X327

Meer nieuws

Sven Bloem Vebego Participatie.Png
participatie

Vebego Participatie maakt meedoen meer en meer mogelijk

2 min.
Vebego Participatie maakt meedoen meer en meer mogelijk
Concrete Ambitie Voor Inclusief Werkgeverschap
participatie, mvo

Concrete ambitie voor inclusief werkgeverschap

2 min.
Concrete ambitie voor inclusief werkgeverschap
Fae908334c0c247834bad2fe478ec725eaf57da0
participatie, certificering

Vebego Participatie behaalt B Corp-certificaat

3 min.
Vebego Participatie behaalt B Corp-certificaat